ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Η μέχρι σήμερα συμμετοχή των δημοτών του Δήμου Παλλήνης στη συγκέντρωση υπογραφών εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στο Δήμο Παλλήνης υπήρξε σημαντικά μεγάλη και πρέπει να συνεχισθεί και να ολοκληρωθεί, ώστε η Εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα να προβεί στον απαραίτητο σχεδιασμό επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

Η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου έχει ξεκινήσει ήδη από τα ΠΑΛΑΙΑ ΚΕΝΤΡΑ του Γέρακα και της Παλλήνης, λόγω πυκνοκατοίκησης και εν τω μεταξύ, εξετάζεται η δυνατότητα σταδιακής επέκτασής του και στις υπόλοιπες περιοχές ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να συμπληρώσουν, όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες, τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (η οποία δεν είναι δεσμευτική) ώστε να γίνει άμεσα ο απαραίτητος σχεδιασμός επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του δήμου μας.

Για όσους δεν θέλουν να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να κατεβάσουν το έντυπο αίτησης και να το καταθέσουν συμπληρωμένο:

στο Δημαρχείο Παλλήνης - Γραφείο Δημάρχου για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ,
στην Κα. Βιβή Τσούλου για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣκαι
στην Κα. Αγγελική Βαλαβάνη στο τηλέφωνο 210-6666211 για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ.

ή να το αποστείλουν με email στο press@pallini.gr και με fax στο 210 6612965