ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ
Δήλωση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
5ου Δημοτικού Σχολείου ΓέρακαΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ

Ποιος το οργανώνει:   Το πρόγραμμα το οργανώνει ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του CSIΙ, μαζί με ομάδα καταρτισμένων εισηγητών.

Τι ακριβώς είναι:   Είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ διαδραστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 8 ωρών, όπου σε πραγματικό χρόνο θα ενημερώνουν τους γονείς, για τα σύγχρονα θέματα του διαδικτύου. Στόχο έχει να δώσει στους γονείς όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, για να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις διαδικτυακές κρίσεις που προκύπτουν σε σχέση με τη χρήση του internet από τα παιδιά τους, καθώς και να έρθουν κοντά γονείς και παιδιά και να ανοίξει ένας γόνιμος διάλογος σχετικά με την ορθή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Κάθε πότε γίνεται:   Το πρόγραμμα ξεκινά την Τρίτη 8/5/2018 και πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 7-9 το βράδυ (2 ώρες) για έναν μήνα (Τρίτη 8/5, 15/5, 22/5 και 29/5). Η Συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 8 ώρες.

Πως γίνεται:   Γίνεται μέσω Internet με τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας Blackboard από όποιο σημείο και αν βρίσκεται ο γονέας. Αναλυτικές πληροφορίες αποστέλλονται μετά τη δήλωση συμμετοχής στο email που έχει δηλωθεί, από την εταιρία COSMOLEARN που παρέχει το λογισμικό.

Τι χρειάζεται:   Ηλεκτρονικός υπολογιστής (σταθερός ή laptop ή tablet) και σύνδεση στο Internet.

Τι πρέπει να κάνω:   Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό θα πρέπει να μπείτε στη φόρμα εγγραφής και να δώσετε ονοματεπώνυμο και email επικοινωνίας έτσι ώστε να λάβετε οδηγίες για το πρόγραμμα και τις διαδικασίες που αφορούν στην πλατφόρμα του προγράμματος.

Λήξη Συμμετοχής   Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα μέχρι τη Δευτέρα 30/4/2018.